frumusețea la ea acasă

Programează la domiciliul tău sau al membrilor echipei BeautyCalendar.ro din localitatea ta sedința profesionala de Coafură, Make-up, Mani/Pedi sau Masaj 

Devino membru sau parte din echipa de profesioniști www.BeautyCalendar.ro

În cazul în care nu ai cont, apasă butonul “Înregistrare”

Serviciile noastre

Coafură

Te pregătești de un eveniment sau pur și simplu vrei o schimbare de look fără să pierzi prea mult timp ? Te afli în locul potrivit. Ai posibilitatea să programezi la domiciliul tău sau al profesioniștilor din portofoliul www.BeautyCalendar.ro ședința ta de hairstyling.

coafura
raphael-lovaski-532696-unsplash

Make-up

Salvează timpul pe care îl pierzi cu deplasarea la salon pentru Make-Up. Profesioniștii din portofoliul nostru sunt selectați în așa fel încât să te încânte și să apelezi la serviciul lor și a doua oară , fie că dorești un make-up pentru ocazii speciale sau pentru zile cu noi perspective. Programează la tine acasă sau la domiciliul membrilor echipei  www.beautyCalendar.ro

Mani/Pedi

Mulți spun că unghiile reflectă personalitatea unei femei. Lasă – te pe mâna manichiuriștilor www.beautyCalendar.ro și descoperă noile tendințe în materie. În plus , ai posibilitatea să chemi profesioniștii la tine acasă sau să mergi la domiciliul lor. Consultă calendarul de frumusețe !

people-2583493_640
spa-3184610_640

Masaj terapeutic

Dacă tânjesti după o oră de relaxare după o zi grea de muncă , din nou, eș ți în locul potrivit. Programează pentru tine și / sau partenerul tău o oră, două sau câte ore au mai rămas în zi pentru a-ți îmbunătăți starea de bine. Pe deasupra , mulți din profestionistii noștrii sunt disponibili pentru deplasări la domiciliu.

Programează aici

Close Menu