Företag
  • Sälja bostad? Boka en stylist som hjälper dig med styling eller homestaging. Se pris direkt!

    (812) 392-5747
  • Streama designmöbler frÃ¥n 1 dag upp till 6 veckor. Se pris, tillgänglighet och fÃ¥ leverans direkt!

    Visa produkter
  • Margaux Dietz använde Beleco Market inför sin lägenhetsförsäljning

    (606) 615-1974

Sälja bostad?

Vi har stylister för dig som ska sälja din bostad, men som kanske saknar tid eller kunskap om styling och homestaging. Välj rådgivning, styling eller homestaging och se priset direkt.

Behov av designmöbler?

Hos oss finns det ett brett urval av möbler och inredning som du streamar från 1 dag upp till 6 veckor. Klicka hem de produkter du vill ha och se pris direkt. Vi sköter självklart all leverans!

Varför köpa? När du kan streama möbler istället.
Mer hållbart för miljön.

Vi tar hand om inredningen under hela dess livslängd. Genom vårt kretslopp kan de vara filmstjärnor ena dagen och jobba på mässa nästa dag.

Ikon-07 Ikon-01 Ikon-08

Portfolios

Bli inspirerad


Stories

Influencern Margaux Dietz

Hemma hos Margaux stylades hennes lägenhet om totalt inför försäljning, och hon valde att använda möbler från Beleco Market.

9732835313

330-364-8575

Se hur medlemsklubben Suite 606 på Berns inreds i Paris-tema av Beleco Market.

8316014058

Beleco Market är sedan i början av 2018 Sveriges första marknadsplats där du streamar designmöbler och får pris direkt.

Varje vecka streamar (hyr) vi ut designmöbler till många olika typer av tillfällen. Det är inte så konstigt – att streama designmöbler istället för att köpa nya är lätt att fasta för. Dessutom är det enkelt, flexibelt och smart – både för dig och miljön!

Vi fungerar som vilken e-handel som helst. Streama gör du enkelt genom att lägga produkter i varukorgen och välja leveransdatum, pris får du direkt. Vi sköter självklart all leverans!

Om du ska du sälja din bostad men saknar tid eller kunskap om styling och homestaging tar du hjälp från en av våra stylister.